11. kesäkuuta 2011

Volleyball

Nopeesti tähän alkuun: kyllä, harrastan lentopalloa, pelaan kalevan lentopallossa, jo neljättä vuotta.

Photobucket

Päivä meni lentopalloa pelatessa, n 8 tuntia. Aikainen herätys, sillä paikan päällä piti olla jo yhdeksältä. Setäni oli pyytänyt mua tähän Toijalassa järjestettävään turnaukseen ja tottakai suostuin. KaLe joukkueemme ei ollut ilmoittautunut Power Cup turnaukseen, joka oli samana viikonloppuna Lahdessa. Olisin niin kovasti halunnut olla siellä. Olen ollut kahdessa aijemmassa Power Cup turnauksessa, edellinen oli Seinäjoella ja toinen Oulussa. Upeita muistoja. Tämä turnaus ei ollut samanlaista mitä se olisi ollut joukkueen kanssa. Hauskaa mulla kuitenkin oli ja tutustuin läjä uusiin ihmisiin, mikä on plussaa. Joukkueet olivat sekajoukkueita, eli joukkueessa sai olla kaiken ikäisiä.

Photobucket

Photobucket

Tässä setäni joukkue. Heidän joukkueensa on voittanut Toijalan turnauksen muistaakseni jo 7 kertaa? En muista tarkalleen, eli kovia äijiä pelaamaan. Meidän joukkueessa oli sitten heidän vaimoja, lapsia, siskoja, ystäviä ja niin edelleen.

Photobucket

Photobucket

Ahkerat kannustajat.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Olin auringon alla koko päivän. Hellettä pukkasi ja oikein kunnolla. Lukemat olivat siinä +30 kieppeillä. Mukavat rusketus rajatkin sain. Neljän pelin jälkeen oli ihana pulahtaa viileään järveen, ihana lopetus pitkälle päivälle. Ja oli juu hauskaa mennä uimaan pelin jälkeen mukavilla sortsien rajoilla. Selkä ja kädet olivat päivittyneet, mutta maha ja alaselkä vähemmän. Kamala näky!
Photobucket

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi