26. kesäkuuta 2011

Next morning

Huomenta! Herätys oli mitä kamalin.
Timo herättää meidät kaikki kolistelemalla paikkoja ja puhumalla kovaan ääneen. Ja arvatkaa paljonko kello silloin oli? KYMMENEN! Jos kädessäni olisi ollut tomaatti tai mitä vaan, olisin heittänyt sillä häntä naamaan. Hänen takiaan kaikki heräsimme. Ja johan oli aamu! Ei siitä sitten enempää.

Oli ihana syödä aamiaista ison porukan kanssa. Pidän siitä, että ihmisiä on paljon ympärillä. Siksi vihaan aina reissujen jälkeen palata kotiin tylsyyteen ja hiljaisuuteen. Tosin mä olen meidän perheen äänekkäin, että meillä ei ainakaan ole koskaan hiljasta. Mutta silti, tiedätte mitä kuitenkin tarkoitan. Ihanan aamupalan jälkeen lähdimme aurinkoisen päivän alle pelaamaan lentopalloa. Kyllästyttyämme leikimme viesti peliä. En edes tiedä oliko se sen oikea nimi, mutta hulvattoman hauska peli oli ainakin.
Antakaas kun vielä kerron kuvasta tarkemmin. Ampiainen hyökkäsi kimppuume ja minä (joka pelkään ampiaisia kuollakseni) aloin huitoa kuin hullu ja meinasin hypätä pois veneestä. En tiennyt että Miiju on minua pahempi. Hän nousi veneessä seisomaan ja melkein juoksi veneen päästä päähän huitoen pyyhettään kuin mikäkin mielipuoli. Pyyhe osui päähäni ainakin kolme kertaa ja hyvä kun edes näin minne soutaa.
Ampiaiset eivät ole kivoja!
Ihanan kesäisen souteluretkemme jälkeen palasimme mökkiin syömään ja illalla ajelimme sitten kotia kohti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi