25. kesäkuuta 2011

Juhannus part 2

Mökki, jonne lähdimme sijaitsi Luopioisessa. Mökki on Tiian isovanhempien omistama, jossa olemme aijemminkin viettäneet aikaa. Juhannusta juhliessa, juhlimme myös ystävämme Nghian syntymäpäivää.
Juhlan aihetta siis riitti.

Pojat lähtivät soutelemaan ja sitä soutelemista katseltaessa he varmaan luulivat olevansa jossakin maailmansodassa. Taitaa se black ops vaikuttaa vakasti näiden herrojen toimintoihin? Onneksi eivät veneet sentään kellahtaneet nurinpäin... Tosin olisin saanut varmaan elämäni naurut.

Poikien soudeltaessa, me tytöt taas lähdimme Quynhin matkaan kuvattaviksi. Olen tainnut jo aijemmin kertoa, että hän pitää kuvaamisesta. Tällä kertaa hän sai viisi kuvattavaa kerrallaan. Pääsimme nakuiltaviksi heinikoihin ja kaislikoihin, sekä hyttysten syötäviksi. Mutta olihan se sen arvoista, vai oliko? Itse sain hyttysen puremia niin paljon, etten edes pysynyt laskuissa. Ei itse kuvaajallakaan ollut mitkään mukavat oltavat.

heinikko kuvia lisäilen toisessa postauksessa


Nghian synttäri kakku oli aivan UPEA ja ihan hänen näköisensäkkin! Kiitokset kakusta Miijulle. Nghian tullessa ovesta sisään, aloimme laulaa synttärilaulua, jonka jälkeen laitoimme kakkuun sopivan biisin soimaan.Suflasimme koko illan!
Monien shotti kierrosten jälkeen meno alkoi olla kuin sirkuksessa.
(hyvällä tavalla) Juhlimme ihan aamu kuuteen asti. 
Nukkumaankaan ei saanut lähteä vessareissun kautta.Tähän on hyvä sitten hyvä lopettaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi