3. kesäkuuta 2011

Day before the big day

Niinkuin aijemmin kerroin, Enoni ja hänen perheensä tulivat meille lomailemaan ja tietenkin juhlistamaan mua, ylioppinutta.

Perjantai päivä alkoi varhain. Heräsin jostain syystä todella aikasin. Yo-harjoitukset alkoivat vasta kahdelta, joten leikin rakkaan serkkuni, Livan kanssa. Nelly.comin paketti ei saapunut, joten oli pakko käydä kaupungilla. Kauhea paniikki iski kenkien kanssa, mutta onneksi Spirit Storesta löytyi ihan sopivat, tosin ei niin juhlavat. En kyllä ollut tyytyväinen, mutta omapa oli syyni, kun en tilannut kenkiä ajoissa. Kengät itsessään ovat erittäin hienot! Kävimme päivän aikana monta kertaa kaupassa, teimme joitakin ruokia valmiiksi, veimme tavaroita juhlapaikalle ja ties mitä muuta. Aikaa ei jäänyt ollenkaan auringon otolle...
Mutta nyt kuviin.

_SC_6583

Enollani on kaksi tytärtä. Kuvassa, Shania, 8v.
Enoni vaimo taustalla.

_SC_6593

Liva, 8kk. Tämä lapsonen ei varmaan koskaan itke ja jos itkee, niin vain silloin kun hän herää unesta. Maailman rauhallisin ja iloisin pikkutyttö. My love!

_SC_6581

Enoni, hän yksi tärkeimmistä ihmisistä elämässäni.

_SC_6579

_SC_6578


_SC_6596

_SC_6607

_SC_6608

Järjestelimme juhlapaikkaa, pesimme lattian, pöytäliinat ostimme itse, käytimme valkoista ja lime vihreetä, veimme sinne tavarat valmiiksi, niin sitten itse juhlapäivälle ei ole tarvetta tehdä paljon mitään.

_SC_6623

2 kommenttia:

  1. jäi vähän kesken :/ mutta toivotaan et pian tulee jatkoa!

    VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi