6. toukokuuta 2011

Backyard


nimetön

Tänään päällä rentoa ja keväistä. Noissa housuissa on kyllä niin hyvä olla ja kauluspaita on ihanan basic. Kummatkin ostettu ginatricotista.

Töiden jälkeen kipaisin hennesillä, (tapa josta on tullut pahe) koska edeltävänä päivänä selailin h&m:n nettisivua ja bikinitulva oli rantautunut sinne. Riensin siis sinne heti, kokeilin monia eri bikineitä ja pistin kahdet varaukseen. Huomenna ne pääsevät mun vaatekaappiin odottelemaan niitä ihania rantapäiviä.

Kierroksen jälkeen tulin hyvillä mielin kotiin ja alettiin mamman kanssa remppaamaan meidän takapihaa. Muutettiin tähän asuntoon mun synttäripäivänä (syksyllä) ja päätettiin, ettei kosketa takapihaan ollenkaan vaan keväällä kunnostetaan se sitten kokonaan. Nyt oli sitten tämänkin aika!

Ennen...

DSC_0224

Kuva on otettu silloin, jolloin muutimme. (hirveä kuva pakko sanoa, anteeksi siitä) Aika sotkunen, mutta takapihamme on iso ja siitä tulee vielä aivan ihana! Edellisellä perheellä oli kolme lasta, mikä selittää tuon hiekkalaatikon.

Jälkeen...

DSC_5226

Äiti halusi meidän takapihalle tämän katoksen, jonka alle tulee sitten ihanat terassi sohvat ja pöytä! Nero äiti mulla, en olisi kylle itse tajunnut tuollaista meidän takapihalle istuttaa. Olen niin innoissani siitä, miltä lopputulos tulee näyttämään. :) 

DSC_5227

Äiti ahkeroimassa.

DSC_5230

Hiekkalaatikon reunus otettiin pois ja jäljelle jäi läjä päin hiekkaa. Onneksi sekin viedään pois ja tähän kasvatetaan nurmikkoa. Lisäksi tilaa jää sopivasti tulevalle aurinkotuolilleni ;) DSC_5231


Takapihamme oli lehtiä täynnä ja niiden haravoimiseen meni ainakin kaksi tuntia! Olin kyllä niin rättiväsynyt tän urakan jälkeen, että tuli vedettyä oikein muhkeat päikkärit. Tältä tämä nyt näyttää toistaiseksi. Huomenna lisää pihatöitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi