11. huhtikuuta 2011

Pinky nails

Tänään oli vapaapäivä töistä. Ajattelin nukkua pitkään, mutta ei. Veljeni herätti minut jo ennen kahdeksaa, huutaen, missä hänen kadonneet koulukirjansa on. Ja melkein pakotti minut etsimään niitä. Se siitä '' jes voin nukkua pitkään '' ideasta. Lopulta sain taas unesta kiinni ja heräsin kahdeltatoista, valmistauduin ja lähdin kouluun. Teimme Opon kanssa yhteishaun. Se on nyt vihdoin tehty. Hain ensimmäisenä hakutoiveena Tampereen Yliopistoon, kauppatieteitä opiskelemaan. Nyt keksityn vain pääsykokeisiin lukemiseen.

Illalla menin Kikille tekeen itslleni kynsiä. Hänellä on niin suuri valikoima, että löytyy aina mieleiset värit. Tällä kertaa tuli lyhyet ja söpöt vaaleanpunaiset kynnet. Ja kuvia myös Kikin ihansta kissasta, Lucy monster!
Hileitä kaikkialla....Ensimmäiset itse tekemäni kynnet. Paljon vielä opittavaa, mutta onneks mulla on hyvä opettaja;)


2 kommenttia:

  1. oijoi olipas hienoja glittereitä ja muita! lisää blogis blogloviniin ja blogilistalle niin varmasti saisit lisää lukijoita, ja myös jos laittaisit isompia kuvia niin sivu olis viä paremman näkönen esim. tinypicin tai flickrin kautta voisit laittaa. :) oot hurjan nätti tyttö ja toivottavasti jaksat kirjotella tätä :>

    VastaaPoista
  2. oi ihanaa, alokas kun täällä olen, niin en tiedä kaikkea. Noita kuva juttuja kokeilen varmasti. Ja kyllä mä oon aatellu tätä nyt päivittäin kirjoitella. Tää on tosi mukavaa ja kiva että kiinnostaa lukea ^^ Kiitos sulle tosi paljon vinkeistä! :)

    VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi